اتیل لاکتات که مابع زرد روشن است دارای نقطه انجماد -25 درجه سانتیگراد و نقطه جوش 154 درجه سانتی گراد است این محصول به راحتی در اتانول ، استون،اتر، استرها و سایر حلال های آلی قابل حل است.یک ادویه ی غذایی مجاز است که معمولا در مدولاسیون طعم میوه ، اسید های شیرین استفاده می شودبطور کلی در بعنوان ادویه در موادی همچون شیر ،کره،انگور،نوشیدنی ها و دیگر انواع طعم استفاده می شود.اتیل لاکتاتخرید اتیل لاکتاتفروش اتیل لاکتاتتهیه اتیل لاکتاتقیمت اتیل لاکتاتخرید و فروش اتیل لاکتاتنمایندگی فروش اتیل لاکتاتکاربرد اتیل لاکتاتاتیل لاکتات در مواد غذاییبرای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:09198008414 رضایی03195023710