اسید آسکوربیک

قیمت محصول:

توافقی

0

اسید آسکوربیک

صنعت
دی آفر
اسید آسکوربیک که همان ویتامین ث هست کاربرد های بسیاری در صنایع غذایی،در روغن و چربی ها ،در سوسیس، کالباس و گوشتهای فرایند شده،در نان و در پاستیل، آب نبات و تافی دارد .
اسید آسکوربیک به عنوان یک آنتی اکسیدان، عامل کاهنده، اسیدی کننده، حلال و ... در طول فرآیند ماده غذایی یا قبل از بسته بندی برای حفظ بو، رنگ و محتوای تغذیه ای به آن افزوده می شود. این ماده اکسیژن درون محیط ماده غذایی را جذب کرده و اکسید می شود و اکسیژن را از دسترس خارج کرده و مانع انجام واکنش های اکسیداتیو می شود.
در صنایع گوشت افزودن اسید اسکوربیک باعث کاهش میزان مصرف نیتریت و حفظ رنگ و تسریع در روند رسیدن به رنگ مناسب مورد نظر در فرآورده گوشتی می شود و از تولید نیتروزآمین ها جلو گیری می کند واینکه یک سوم ویتامین ث تولید شده در صنایع داروسازی استفاده میگردد و مازاد آن به عنوان افزودنی مواد غذائی استفاده میشود .
برای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:
09198008414 رضایی
03195023710

هیچ نظری تا کنون ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید که نظر ثبت می کنید
info[AT]dayoffer.ir
©کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سایت دی آفر می باشد