اسید آسکوربیک که همان ویتامین ث هست کاربرد های بسیاری در صنایع غذایی،در روغن و چربی ها ،در سوسیس، کالباس و گوشتهای فرایند شده،در نان و در پاستیل، آب نبات و تافی دارد .اسید آسکوربیک به عنوان یک آنتی اکسیدان، عامل کاهنده، اسیدی کننده، حلال و ... در طول فرآیند ماده غذایی یا قبل از بسته بندی برای حفظ بو، رنگ و محتوای تغذیه ای به آن افزوده می شود. این ماده اکسیژن درون محیط ماده غذایی را جذب کرده و اکسید می شود و اکسیژن را از دسترس خارج کرده و مانع انجام واکنش های اکسیداتیو می شود.در صنایع گوشت افزودن اسید اسکوربیک باعث کاهش میزان مصرف نیتریت و حفظ رنگ و تسریع در روند رسیدن به رنگ مناسب مورد نظر در فرآورده گوشتی می شود و از تولید نیتروزآمین ها جلو گیری می کند واینکه یک سوم ویتامین ث تولید شده در صنایع داروسازی استفاده میگردد و مازاد آن به عنوان افزودنی مواد غذائی استفاده میشود .برای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:09198008414 رضایی03195023710