ایزوله سویا 90درصد پروتئین سویا را دارا هست .محصولاتی که از سویا بدست می آید از لحاظ مقدار پروتئین درون آن و درجه خلوص به سه گروه شامل آرد،کنسانتره و ایزوله سویا تقسیم می شوندسویا ایزوله که در صنایع غذایی کاربرد فراوانی داردکاربرد این ماده در صنایع غذایی به دلیل خصوصیاتی هم چون افزایش میزان پروتئین ماده غذایی، خواص امولسی فایری، جذب آب و چربی و خاصیت چسبندگی از اهمیت خاصی برخوردار است. برای مثال این ماده می تواند در ماکارونی جهت افزایش ارزش تغذیه ای، افزایش قدرت جذب آب و کاهش مقدار نشاسته ته نشین شده در هنگام پخت استفاده می شود. در محصولاتی هم چون سوسیس و کالباس استفاده از این محصول به دلیل باعث بهبود خواص فیزیکی و شیمیایی از جمله خواص امولسی فایری و نگهداری آب می شود و در محصولات کم چرب گوشتی باعث بهبود خصوصیات حسی می شود.این ماده درغلات صبحانه، سس ها، سوپ ها و غذاهای آماده، محصولات نانوایی، بستنی، ماست، و سایر محصولات لبنی، محصولات گوشتی، فراورده های ماکیان و ماهی استفاده می شود.این ماده هم چنین در ساخت مکملهای ورزشی و پودرهای مخصوص ماهیچه سازی در ورزشکاران کاربرد داردبرای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:09198008414 رضایی03195023710