زانتانگام یا گزانتانگام صمغی است که بوسیله تخمیر میکروبی بدست می آیدکاربرد اصلی زانتان گام غلظت دهنده، افزایش دهنده ویسکوزیته و رئولوژی مودیفایر است..در صنایع غذایی بعنوان غلظت دهنده سس، ماست و سایر فرآورده های لبنی، بستنی و برخی آبمیوه ها بکار می رود که باعث ایجاد محیطی یکنواخت و هموژن شده و از جدا شده اجزاء مختلف از هم جلوگیری می کند.– در صنایع دارویی و بهداشتی در ترکیب خمیر دندان، رنگ مو، کرمها و لوسیونها غالبا این ماده مصرف می شود.– در صنایع رنگ و رزین و حفاری چاه نفت نیز برای تنظیم رئولوژی محیط کاربرد دارد و بهمراه بنتونیت در گل حفاری پایه آب می تواند مورد استفاده قرار می گیرد که باعث– سهولت رانده شدن قطعات کنده شده توسط دستگاه حفاری می شود.صمغ زانتان در جایگزین سفیده تخم مرغ– صمغ زانتان در کاهش چربی، مارگارین– صمغ زانتان در مواد غذایی و نوشیدنی– صمغ زانتان در نان فاقد گلوتن– صمغ زانتان در انواع سس ها– صمغ زانتان در سوپ فوری– صمغ زانتان در آب میوه– صمغ زانتان در بستنیبرای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:09198008414 رضایی03195023710