مونو دی گلیسیریدامولسیفایری است که حاوی مونو و دی گلسیریدها می باشد. کرم رنگ با عطر و بوی ملایم در آب غیر محلول است . سبب افزایش ماندگاری محصولات غذایی میگردد در بهبود دهنده هاجهت افزایش نرمی مغز نان و تقویت خمیر بهبود بافت کاربرد داردمنو دی گلیسرید به مواد غذایی متعدد مانند کالاهای نانوایی جهت بهبود مقاومت خمیر و افزایش نرمی مغز نان ، دسرهای منجمد و مارگارین اضافه می شود. میزان مصرف آن حدودتا ۵ /۰ درصد است. ۰۵ /۰منو دی گلیسیرید در پنیر پیتزا با بهبود بافت و پخش چربی در آن سبب بهبود رفتار ذوب شدن پنیر میگردد .و مصرف زیاد آن در تولید مارگارین،بستنی و کیک های اسفنجی هست.برای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:09198008414 رضایی03195023710