گوارگام که صمغ گوار از آن استخراج می شود, بیشتر در پاکستان و نواحی شمالی هند رشد می کند کاربردهای بسیاری دارد:گوار کم بو و محلول در آب است و به عنوان امولسیفایر، تثبیت کننده ، استابیلایزر و غلیظ کننده در صنایع پخت به کار می روند.- به عنوان غلظت دهنده در انواع سس ها استفاده می شود.- یکی از اجزائ تشکیل دهنده استابیلایزهای بستنی و سایر استابیلایزر هامی باشد.- به همراه سایر صمغ ها خاصیت ژل کنندگی دارد.- بیاتی (رتروگراداسیون ) نان ، کیک و محصولات پخت را به تعویق می اندازد.برای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:09198008414 رضایی03195023710