پروپیونات سدیم فرم نمکی اسید پروپیونیک است که یک اسید آلی است که در طول تجزیه شیمیایی قند تولید می شوداغلب به عنوان یک ماده نگهدارنده در صنایع غذایی استفاده می شود. این ماده مانع از رشد کپک و برخی از باکتری شده، در نتیجه موجب طولانی تر شدن عمر مفید محصولات پخته ی بسته بندی شده می شود. با توجه به کد مقررات فدرال، پروپیونات سدیم به عنوان یک افزودنی غذایی، به طور کلی بی خطر شناخته شده است. این ماده نیز جهت جلوگیری از رشد قارچ در پنیرهای بسته بندی و فرآوری شده استفاده می شود. این ماده به عنوان نگهدارنده مواد غذایی به کار گرفته می شود و عمدتاً به عنوان ضد کپک در محصولات نانوایی استفاده می کنند.استفاده از پروپیونات سدیم به عنوان یک افزودنی غذایی ایده آل است زیرا غلظت موثر آن به اندازه کافی کم است، طوری که طعم آن در محصولات غذایی محسوس نیستبرای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:09198008414 رضایی03195023710