کاربرد سدیم ساخارین

قیمت محصول:

توافقی

0

کاربرد سدیم ساخارین

صنعت
دی آفر
سدیم ساخارین که شیرین تر از ساکارز است یک نوع شیرین کننده مصنوعی است اما دارای عطر و طعم تلخ است سدیم بنزوسولفیمید نیز نام دارد از ساخارین برای شیرین کردن کرم ها و خامه جهت بیماران دیابتی استفاده می گردد
سدیم ساخارین اغلب برای نوشیدنی ها ، آب نبات ، بیسکویت ، دارو و خمیر دندان استفاده می شود..
در آدامس مصرف روزانه شما انواع قند به خصوص ساخارین وجود دارد.
در سس گوجه فرنگی به مقدار زیاد ساخارین وجود دارد.
سدیم ساخارین در مواد غذایی کم کالری و بدون قند از قبیل مربا ،آشامیدنی ها و دسرها مصرف میشود.
ساخارین در تجارت به صورت کریستال، پودر و یا قرص عرضه میگردد.
ساخارین نسبت به درجه حرارت بالا مقاوم است ولی پس طعم تلخ و نامطلوبی دارد و در موقع مصرف باید کاملاً در میزان افزودن آن دقت نمود که از حد معینی تجاوز نکند در غیر این صورت مزه محصول را تلخ و ناخوشایند می کند
برای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:
09198008414 رضایی
03195023710

هیچ نظری تا کنون ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید که نظر ثبت می کنید
info[AT]dayoffer.ir
©کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سایت دی آفر می باشد