سدیم بنزوات یک ماده نگهدارنده غذایی است که در محیط های اسیدی از فعالیت باکتری ها و قارچ ها جلوگیری می نمایداین ماده بیش از همه در غذاهای اسیدی مثل چاشنی های سالاد ( سرکه ) ، نوشابه های گازدار (اسید کربنیک) ، مرباها و آبمیوه ها ( اسید سیتریک ) ، ترشیجات ( سرکه ) و سس ها استفاده می شود. همچنین در مواد دیگر مانند برخی داروها و شامپوها نیز به کار می رود.این ماده به مقادیر کم در آلو ، گوجه ، دارچین ، میخک و سیب یافت می شود. با این که اسید بنزوئیک نگهدارنده ی موثرتری است اما معمولا از بنزوات سدیم به عنوان نگهدارنده غذایی استفاده می شود زیرا اسید بنزوئیک به خوبی در آب حل نمی شوداین عنصر بسیار واکنش دهنده است و با شعله زرد رنگی می سوزد. در هوا ، اکسید می شود و به شدت با آب واکنش می دهد. از این رو باید همیشه در زیر نفت یا روغن نگهداری شودبرای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:09198008414 رضایی03195023710