سوکرالوز شیرن کننده کلر دار ساکارز است که 600 مرتبه شیرینتر از خود ساکارز است. سوکرالوز از حلالیت زیاد در آب و مقاومت در برابر حرارت زیاد برخورداراست و از این جهت ماده بسیار مناسبی برای محصولات آردی مانند کیک و نان می باشد.چند مزیت استفاده از سوکرالوز نسبت به شکر طبیعی، شامل پیشگیری از پوسیدگی دندان، بی خطر بودن ان برای افراد دیابتی، مصرف مقدار کم و عدم داشتن کالری است. این فواید بسیاری از عوامل مهم برای سبک یک زندگی سالم را تشکیل می دهند.در اکثر موارد، شیرینی سوکرالوز در دمای بالا ثابت باقی می ماند و این بدین معنی است که سوکرالوز همانند دیگر شیرین کننده های مصنوعی در طول فرایند پخت وپز، شیرینی خود را از دست نمی دهدبرای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:09198008414 رضایی03195023710