اسید آسکوربیک با دیگر بهبود دهنده های آرد فرق میکند چون یک عامل احیاء کننده است و سریعاً به وسیله هوا اکسید می شود (یا برومات) و به دی هیدرو اسید اسکوربیک تبدیل میشود و این ترکیبی است که اثر بهبود دهندگی دارد.اسید اسکوربیک یا ویتامین c سی در سبزیجات،میوه،آبمیوه،سیب زمینی یافت می شود. نحوه ی آماده سازی سبزیحات به هنگام مصرف تاثیر بسیار زیادی را در ماندگاری ویتامین سی ایفا می کند.اسکوربیک دارای خاصیت آنتی اکسیدان می باشد. اسید اسکوربیک همچنین در بهبود بیماریهای قلبی و عروقی موثر می باشداسید آسکوربیک از نظر شیمیایی از مشتقات قندها است و بیوسنتز آن از گلوکز و گالاکتوز و یا مشتقات آنها انجام میشود.استفاده از اسید آسکوربیک به عنوان یک نگهدارنده هیچ عوارضی ندارد.مرکز تحقیقات مواد مخدر در حمایت از منافع عمومی مصرفکنندگان، ویتامین را نیز به عنوان یک افزودنی فهرست میکند.به همین ترتیب، سازمان غذا و دارو، اسید آسکوربیک را به نام “GRAS” نامگذاری کرده است، این بدان معنی است که سازمان آن را به عنوان یک ماده “بهطورکلی امن و سالم” طبقهبندی میکند.برای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:09198008414 رضایی03195023710