فرآیند تولید پودر کاکائوچربی کاکائو به وسیله حلال کاملاً استخراج شده و به مصرف کاربردهای خاصی می رسد. از این فراورده در تهیه شکلات های مخصوص کیک های آنژل که حتی مقدار بسیار جزئی چربی بر روی خواص کف کنندگی سفیده تخم مرغ تاثیر دارد استفاده می کنند. گاهی اوقات مقداری از کاکائو با قلیا تیمار می گردد تا رنگ تیره تری پیدا کند و طعم آن بهتر شود. این روش فرایند هلندی نام دارد. طعم کاکائوی هلندی کمی تلخ تر از همان محصولی است که این مرحله بر آن صورت نگرفته است. روش فرایند هلندی بر روی مغز دانه های کاکائو قبل از اینکه به لیکور شکلات تبدیل شود، صورت می گیرد.کاربردهای پودر کاکائواین محصول در صنعت شیرینی پزی کاربردهای زیادی دارد. از پودر كاكائو در تولید كیك ، بیسكویت ، بستنی های كاكائویی و شكلاتی ، شكلات ، هات چاكلت، كافی میكس شكلاتی ، كاپوچینوی شكلاتی ، انواع شیرینی های كاكائویی و شكلاتی ، انواع دسرهای شكلاتی و ... استفاده می شود .برای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:09198008414 رضایی03195023710