پروپیونات سدیم که نوعی افزودنی غذایی هست که اغلب به عنوان یک افزودنی غذایی استفاده میشود مانع از رشد کپک و برخی از باکتری شده، در نتیجه موجب طولانی تر شدن عمر مفید محصولات پخته ی بسته بندی شده می شود همچنین پروپیونات سدیم به عنوان یک افزودنی غذایی ایده آل است زیرا غلظت موثر آن به اندازه کافی کم است، طوری که طعم آن در محصولات غذایی محسوس نیست.نکته ی قابل توجه این است که این ماده در پخت نان و انواع شیرینی و در کل محصولاتی که با آرد تولید میشوند نیز قابلیت مصرف دارد و عمدتا به عنوان یک ضد کپک در آنها استفاده میشود.ین ماده نیز جهت جلوگیری از رشد قارچ در پنیرهای بسته بندی و فرآوری شده استفاده می شودبرای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:09198008414 رضایی03195023710