پکتین پلیمری هست که در تمام گیاهان وجود دارد و مقدار و ترکیب آن به نوع گیاه،سن آن،بخش و بافت آن دارد و در گیاهان علوفه ای ،مرکبات و بیشتر غلات وجود دارد.سیب،پرتقال،گریپ فروت و زردآلو بیشترین پکتین را دارا هستند.پکتین به طور سنتی به عنوان عامل ژله کننده برای مربا و ژله استفاده می شود.کاربردهای میوه ای (مرباها- ژله ها – دسرها)، پرکننده ها و روکش های پخت (خوراک های میوه برای کاربردهای نانوایی)، کاربردهای لبنی (نوشیدنی های لبنی اسیدی شده و پروتئینی- ماست ها )، شیرینی سازی (ژله های میوه- ژله های خنثی)، نوشیدنی ها، غذاهای منجمد...برای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:09198008414 رضایی03195023710