سوربیتول یک الکل جاذب الرطوبه است و درجه شیرینی آن تقریباً نصف درجه شیرینی ساکارز می باشد سوربیتول را نیز ممکن است به جای گلیسیرین در فراورده های بیولوژیک جهت محافظت آنها بکار برد . سوربیتول به آسانی و بدون تجزیه شدن در شربتها، الکل و الکلهای چند هیدرکسیله حل می شود و به سهولت ساکارز تخمیر نمی گرددسوربیتول یک قند ۶ الکلی است که آنرا از میوه های گیاه سوربوز اوکوپاریا(Sorbus aucparia) از خانواده روزاسه بدست می آورند برخی از کاربردهای سوربیتول :به عنوان یک شیرین کننده یرای غذاهای افراد دیابتیغذاهای کنسروشده به عنوان یک نرم کننده و ماده ای که رطوبت را به خود جذب می کندرای آدامسهای کم شیرینی ، سوربیتول به شکل جامد و مایع استفاده می شودtobacco (تنباکو )کاغذبرای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:09198008414 رضایی03195023710