ویتامین B5 یا اسید پانتوتنیک محلول در آب است و در بدن تبدیل به ترکیبی به نام کوآنزیم A میشود که وجود این ماده در بدن برای تبدیل غذا به انرژی لازم استگوشت تازه، سبزیجات و تمام غلات تازه دارای ویتامین B5 بیشتری نسبت به غذاهای فریز شده یا کنسرو شده هستند. فواید ویتامین B5*برای رشد، تولید مثل و خیلی از فرایندهای معمول بدن ضروری است.* نقش مهمی در جلوگیری از افسردگی دارد.به تولید ویتامین D کمک می کند.* باعث بهبود سریع تر زخم ها می شود.* شرکت در خیلی از واکنش های بیولوژیکی مانند: تولید انرژی، تجزیه اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه، ساخت اسیدهای چرب و چربی ها، کلسترول، هورمون های استروئیدی، تولید کو آنزیم A و آنتی اکسیدان سلولی گلوتاتیون* جزء حیاتی برای ساخت گلبول های قرمز خون* تولید هورمون های مربوط به استرس و هورمون های جنسی در غدد فوق کلیه(غدد کوچکی که در بالای کلیه ها قرار دارند)* مکمل این ویتامین معمولا برای درمان علائم بیماری آلرژی و طیف وسیعی از بیماری های پوستی استفاده می شود.* تبدیل کربوهیدرات ها، پروتئین ها و چربی ها به انرژی* تولید گلوکز در بدن* شرکت در ساخت انتقال دهنده های عصبی و حفظ عملکرد صحیح اعصاب* کمک به سلامت دستگاه گوارش* کمک به استفاده بهتر بدن از سایر ویتامین ها* کنترل استرس ناشی از سردردهای میگرنی ، فشارهای روانی ، سندرم خستگی مزمن و ترک سیگار و الکل* برای تولید آنتی بادی های لازم جهت واکسیناسیون علیه کزاز، حصبه و آنفلوآنزای آسیایی لازم است.* خوردن مکمل این ویتامین(مکمل پنتتئین)، موجب کاهش چربی خون می شود. در فردی با کلسترول خون بالا، خوردن این مکمل، باعث کاهش کلسترول بد(LDL ) و افزایش کلسترول خوب(HDL) می شود.برای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:09198008414 رضایی03195023710