اسید آسکوربیک (که ویتامین c نیز نامیده می شود) در سبزیجات و میوه ها فراوان است. آسکوبیک اسید در صنایع گوشتی باعث کاهش نیتریت، حفظ بو و رنگ و هم چنین به عنوان نگهدارنده مواد گوشتی عمل می کند. اسید اسکوربیک در برابر حرارت و مواد قلیایی به سرعت از بین میرود. این نوع ویتامین در واکنشهای شیمیایی بدن یک حملکننده الکترون است و از مهمترین آنتی اکسیدانهای بازار است.مهمترین منبع تامین ویتامین سی، میوه ها و سبزیجات تازه و خام هستند. انواع مرکبات مانند پرتقال، گریپ فروت، لیمو ترش و شیرین سرشار از ویتامین سی هستند. همچنین توت فرنگی، کیوی، و بسیاری از میوه های شیرین دیگر هم ویتامین ث دارند.ویتامین C به تعمیر و بازسازی بافت ها کمک می کند، در برابر بیماری های قلبی محافظت می کند، کمک به جذب آهن، جلوگیری از پوست و کاهش کلسترول و LDL (“بد”) کلسترول و تری گلیسیرید از ویژگی های بارز این ویتامین استاسید آسکوربیک ,قیمت اسید آسکوربیک ,خرید اسید آسکوربیک ,فروش اسید آسکوربیک ,تهیه اسید آسکوربیک ,کاربرد اسید آسکوربیک ,خرید و فروش اسید آسکوربیک ,نمایندگی فروش خرید و فروش اسید آسکوربیک ,قیمت فروش اسید آسکوربیک ,ویتامین c ,قیمت ویتامین c ,خرید ویتامین c ,فروش ویتامین c ,تهیه ویتامین c ,کاربرد ویتامین c ,خرید و فروش ویتامین c ,نماینگی فروش ویتامین c ,نمایندگی خرید ویتامین c ,کاربرد ویتامین c ,برای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:09198008414 رضایی03195023710