امولسیون دوغشرکت دانش بنیان طعم و رنگ فریر با بکارگیری تجربه و دانش ایرانی خود، لذت طبیعی بودن و احساس تازگی را این بار در طراحی امولسیون دوغ خود اجرا نمود که در نهایت طراحی محصولی فاقد هرگونه ترکیبات سنتتیک بود. از جمله ویژگی خاص محصول تولیدی در مقایسه با نمونه های موجود در بازار میتوان به موارد زیر اشاره کرد:ویژگی:• فاقد هر گونه ماده مصنوعی و سنتزی• استفاده از اسانس ها با درجه خلوص بالا• استفاده از ترکیبات پایدارکننده بومی• پایداری امولسیونی طولانی مدت• یکنواختی بالای محصول• انحلال راحت در فاز آب و دوغ• عدم ایجاد پس طعم خاص طی دوره نگهداری• یکنواختی طعم بدلیل اندازه ذرات طعم دهنده های موجود در آن• ایجاد حس تازگی و احساس دهانی بهتر در مقایسه با محصولات مشابه• استفاده آسان و کاهش خطای انسانی کارگراین محصول به صورت امولسیون مایع و سفید رنگ با بسته بندی در حجم های 1 ، 5 و20 کیلویی عرضه میگرددجهت درخواست مشاوره و درخواست نمونه با ما تماس بگیرید. امید است که بتوانیم بهترینها را برای شما به ارمغان بیاوریم.لذت طبیعی بودن، احساس تازگی در کنار دانش ایرانی