استابلایزر به معنای پایاساز و تثبیت کننده است استابلایزر ها موادی هستند که با خواص کیفی خود سبب افزایش ارزش بیشتر محصول نهایی می شوند و می توانند نواقص موجود در محصول را که در حین تولید بر اثر شیر یا فرآیند حاصل می شود را تا مقادیری زیادی جبران نمایداستابلایزر دوغ دو نوع هستند:غلظت دهنده و تک فاز کنندهاستابلایزر تغلیظ کننده استابلایزری است که برای افزایش قوام و پایداری محصول مورد استفاده قرار می گیرد و احساس دهانی غلیظ را ایجاد می کند .استابلایزر تک فاز کننده استابلایزری است که مانع از نشست مواد در دوغ شده و به اصلاح مانع از دو فاز شدن دوغ می گردد. (دوفاز شدن:حتما باید قبل از مصرف آن را خوب تکان داد تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند.) و تا 45روز دوغ را به حالت تک فاز حفظ می کندبرای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:09198008414 رضایی03195023710