سدیم پروپیونات نمک اسید پروپیونیک است که از آن بهعنوان نگهدارنده برای جلوگیری از کَپکزدن یا از بین بردن کَپکها استفاده میشود. این ماده تأثیر چندانی روی باکتریها و مخمّرها ندارد. قابلیت انحلال این نمک در آب نسبتاً بالا است ، پروپیونات سدیم یک افزودنی غذایی متداول است که به طور صنعتی تولید می شود، هم چنین در طبیعت نیز وجود دارد. از آن جا که این ماده برای قارچ ها و برخی از گونه های باکتری سمی است، یک افزودنی به ویژه موثر در محصولات پخته شده و یا دیگر محصولاتی که مستعد ابتلا به فساد می باشد، است. این ترکیب در مقادیر کم در محصولات غذایی بی خطر است.پروپیونات سدیمی که به طور شیمیایی سنتز شده است اغلب به عنوان یک ماده نگهدارنده در صنایع غذایی استفاده می شود. این ماده مانع از رشد کپک و برخی از باکتری شده، در نتیجه موجب طولانی تر شدن عمر مفید محصولات پخته ی بسته بندی شده می شود. با توجه به کد مقررات فدرال، پروپیونات سدیم به عنوان یک افزودنی غذایی، به طور کلی بی خطر شناخته شده است. این ماده نیز جهت جلوگیری از رشد قارچ در پنیرهای بسته بندی و فرآوری شده استفاده می شود. برای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:09198008414 رضایی03195023710