کاربرد مونوسدیم گلوتامات

قیمت محصول:

توافقی

0

کاربرد مونوسدیم گلوتامات

صنعت
دی آفر
مونوسدیم گلوتامات یک تشدید کننده طعم گوشت و نمک سدیم گلوتامیک اسید می باشد . پودر سفیدی است که در آب به سرعت حل می شود . باعث تشدید طعم می گردد ولی به تنهایی معطر کننده نیست. از تخمیر ملاس بدست می آید . به میزان ۰/۱ تا ۱ درصد به فرآورده های گوشتی اضافه می شود .

مونوسدیم گلوتامات، نمک سدیم اسید گلوتامیک است و اسید گلوتامیک یکی از بیست اسید آمینه طبیعی غیرضروری برای بدن انسان است که تقریبا در تمام مواد غذایی، به‌ویژه غذاهای پرپروتئین مانند محصولات لبنی، گوشت، ماهی و بسیاری از سبزی‌ها یافت می‌شود.

ترکیباتی وجود دارند که می توانند طعمی را در یک ماده غذایی افزایش دهند یا آن را اصلاح نمایند.

مثال مشخص در این مورد نمک طعام است ولی معروفترین ترکیب افزایش دهنده طعم منوسدیم گلوتامات می باشد.

این ماده از گلوتن گندم، پروتئین سویا و منابع میکروبی تهیه میشود و به شکل کریستال مورد مصرف قرار می گیرد.

به نظر می رسد که طعم منو سدیم گلوتامات شبیه طعم گوشت باشد ولی حقیقت امر این نیست که طعم آن منحصر به فرد و مخلوطی است از چهار مزه اصلی که در قبل ذکر آنها گذاشت.
برای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:
09198008414 رضایی
03195023710

هیچ نظری تا کنون ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید که نظر ثبت می کنید
info[AT]dayoffer.ir
©کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سایت دی آفر می باشد