بنام خداواحد تحقیقات تیوا ماشین(شرکت دانش بنیان)کوره صنعتی زغال لیمو-قلیان-کبابیکوره صنعتی که برای زغال لیمو-قلیان –کبابی ساخته شده حاصل چندین سال تحقیقات در مورد نحوه پخت زغال بوده .اجداد ما برای اینکه چوب را تبدیل به زغال کنند.زمین را می کندند و به روش سنتی زغال تولید می کردند :این روش مشکلاتی از قبیل عدم کنترل کوره و راندمان پایین . الایندگی زیاد . زمان نیاز برای تولید حداقل ده روز و سختی کار زیاد و غیره ....این روش تولید توجیه اقتصادی ندارد و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیست . برای اینکه از نظر تجاری و تجارت برای صادرات و فروش بیشتر گزینه مناسبی برای پول در اوردن یا پول پارو کردن نیست . برای راحتی تولید کوره های صنعتی را پیشنهاد میکنیم این کوره های صنعتی حاصل چندین سال تحقیق علمی و عملی در مورد دانش فنی زغال بوده که حاصل ان تولید ذغال با کیفیت بالا توسط این شرکت می باشد.که دانش فنی و تجربه تولید باهم جمع گردیده در راستای سوددهی بیشتر و مقرون به صرفه بودن.کوره های صنعتی این شرکت با تکنولوژی ساخت قطعات و پروفیل های صنعتی و ورق های ضد حرارت یعنی استیل نمره 316 استفاده گردیده .طراحی شاسی بر حسب محاسبات مکانیک و سیالات بوده که کوچکترین تنشی در حرارت های بالا به بدنه و شاسی وارد نشود و از طرف دیگر انقال حرارت بر حسب معادلات ترمودینامیک امجام گردیده که حرارت در تمام نقاط کوره باید به یک اندازه باشد یعنی( همان انتشار حرارت ) در کوره های چهار جداره باید اتلاف حرارت به حداقل برسد:جوشکاری کوره صنعتی : یا جوش ارگون باشد تا خاصیت ورق حین جوشکاری ازبین نرفته و جوش کاری تمام ابند باشد co2نوع جوشکاری باید از نوع این دستگاه ها به دلیل انگه بدون گل جوشکاری انجام می دهند بهترین تجهیزات برای جوشکای محیط خلع می باشد . جوش هایی که دهنگام جوشکاری باید رعایت شود این است که محفظه خلع :باید با دقت بالا جوشکاری شود که احتمال ورود اکسیژن به این محفظه زیر صفر باشد . به دلیل انکه کوره صنعتی چهار جداره بوده جوشکار باید بعد اول –دوم –سوم- را جوش داده و بعدا وارد جوشکاری در بعد چهارم شود که از نظر مکانیک این کار خیلی سخت بوده و جوشکاران حرفه ای از عهده این کار می ایند تمام کوره باید با جوش ابند شود در غیر اینصورت با ورد اکسیؤن به جداره ها باعث از بین بردن خاصت ورق و تنش زدایی می گردد.مشخصات یک کوره صنعتی :1-در ساخت کوره باید از پروفیل های صنعتی استفاده شود که مقاوم در مقابل حرارت باشند.2-ورق کف کوره باید تمام استیل باشد که در مقابل حرارت مقاوم باشد.3-کوره صنعتی باید سیستم انقال حرارت و پخش حرارتی داشته باشد تا حرارت داخل کوره به یک اندازه بوده و گازهای تولید انتقال داده شوند به فیلتر صنعتی 4-کوره صنعتی باید فیلتر صنعتی داشته باشد تا عمل کندانس کردن (تبدیل شدن دود به اب) و سیستم سرگه گیری در فیلتر و سیستم اسید زدایی و گاز زدایی را داشته باشد5 – کوره صنعتی باید سیستم کنترل حرارتی داشته باشد.6-کوره صنعتی باید دارای سیستم کنترل حرارت و خنک سازی با محیط جغرافیایی را داشته باشد.لازم به ذکر میباشد که استاندارد های ساخت کوره یک طرف قضیه هست طرف دوم به دانش پخت و کربونیزاسیون بستگی دارد که باید این اطلاعات را به هنگام خرید از شرکت سازنده دریافت کنید.دانش فنی پخت زغال یا کربونیزاسیون ذغال لیمو-قلیان – کبابی:برای اینکه ذغال با کیفیت بالا از کوره خارج شود عامل هایی نظیر خود چوب شامل:1-جنس چوب 2-قطر چوب 3- نوع چوب 4- رطوبت یا خشک بودن چوب ها نحوه برش چوب برای سکه ای یا چهار تراش کردن 5-نحوه چیدمان چوب ها داخل واگن ها و علت های دیگر . که همگی در نحوه پخت کوره تاثیر گذار می باشد.دو نوع زغال چوب داریم :1-زغال کبابی 2-ذغال لیمو یا قلیانزغال کبابی :این نوع زغال از چوب های کهنه و بلا استفاده مانند .پایه مبل ها و هرس سرشاخه ها و... را تبدیل به زغال می کنند که بیشتر جنبه استفاده کبابی را دارد و فرایند پخت ان در دو مرحله می باشد :مرحله اول قبل از 200 درجه که به ان مرحله اسید زدایی گویند . مرحله دوم بعداز 200 درجه تا دمای کربونیزاسیون بوده که مرحله گاز زدایی گویند که کل فرایند گرما دهی در 20 ساعت انجام می گردد که 10 ساعت اول واکنش گرماگیر بوده و 10 ساعت دوم گرماده می باشد. این نوع زغال بیشتر جنبه تفریحی داشته و از نظر اقتصادی کمتر مقرون به صرفه هست نسبت به زغال لیمو وفشرده: زغال لیمو-ذغال قلیان-زغال مجلسی:از چوب های مرکبات مانند نارنج و پرتغال و چوب های سفت جنگلی مانند شمشاد – مرضین – انار-ازگیل – بلوط و هرچوب محکمی که در ساختار ان ترک نداشته باشد .را می توان برای زغال لیمو استفاده کرد با این تفاوت که نحوه پخت ان ها را رعایت کنید . مراحل پخت این زغال در پنج مرحله انجام می گردد که زمان ان از 30 تا 40 ساعت می باشد .باسرد شدن اگر قطر چوب زیاد باشد ممکن هست زمان پخت به 50 ساعت نیز برسد.:مرحله اول :پخت مرحله سفت شدن چوب داخل کوره تحت حرارت تعیین شده در محیط خلع کوره می باشد .مرحله دوم :مرحله اسید زدایی از چوب تحت دمای تحقیقات و سرکه گیری اولیه از چوب .که این املاح در صنعت کشاورزی برای از بین بردن گیاهان و علف های هرز استفاده می شود.مرحله سوم:اسید زدایی تا در صد خلوص 60 درصد به همراه کربونیزاسون اولیه تا دمای 200 درجه :علاییم این منطقه زمانی رنگ سرکه قهوه ای رنگ بوده و در این مرحله قسمت های خارجی چوب داخل کوره به رنگ قهوه ای می شود .مرحله چهارم :مرحله گاز دایی می باشد که در این مرحله گازها باید وارد فیلتر شده و کندانس شوند یعنی تبدیل به اب شود . مشکلات زیست محیطی نداشته باشد. .مهمترین عامل در فراین ذغال و کربونیزاسون است .در هنگام خرید کوره بخواهید که این مرحله را به صورت تخصص برای شما توضیح دهند.مرحله پنجم:عبور از مرحله گاز زدایی و ورود به مرحله ای که دمای انتهایی کربونیزاسیون گویند. یعنی ورود به دامنه دمایی زغال سفید که علاعم خاصی از دریچه های تخلیه کوره بیرون می اید که به هنگام روز با چشم غیر مسلح نمی توان دید و تشخیص داد کیفیت یک زغال خوب :یک زغال خوب باید رخ و نمایی خوبی داشته باشد که بهتر مورد توجه خریداران و استفاده کنندگان باشد .یک زغال خوب باید بدون ترک باشد .یک زغال خوب هنگامی که روشن می شود باید بدون دود .بدون بو و بدون خاموشی باشد تا بشتر مورد توجه استفاده کنندگان باشد تا فروشندگان با توجه به ارزش اقتصادی ان محصول بتوانند با اراعه در بازار رقابت بهتری داشته باشند تا فروش بیشتر انجام گردد توجه داشته باشید محصول بهتر و با کیفیت یعنی فروش بیشتر و بدست اوردن درامد بالا و ثروت کلان در این صورت می توان سود دهی اقتصادی این محصول را مقرون به صرفه دانست.شرکت تیوا ماشین اریاکارشناس ارشد مهندسی سیستم های قدرت بهنام مددی با ما در تماس باشید :www.tivamachine.asiawww.tivamachine.ir0914755780209128720152091043854560919585136904533873776کلمات کلیدیکوره صنعتی زغالکوره صنعتی ذغالکوره زغال لیموکوره ذغال لیموکوره سازانکوره صنعتی زغال لیموکوره صنعتی ذغال قلیانکوره صنعتی زغال کبابیفروش کوره صنعتی قیمت کوره صنعتی زغال قلیاندستگاه زغال فشرده-چینی