کاپریلیک اسید که دارای شکل ظاهری ، مایع روغنی بیرنگ است.یک نوع از اسید چرب اشباع مفید است که دارای خواص ضد باکتری، ضد ویروسی، ضد قارچی و ضد التهابی است. این ماده در غذاهایی مانند نارگیل و روغن نارگیل، شیر گاو و شیر انسان وجود داردبرخی از مزایای اثبات شده روغن نارگیل عبارتند از:تقویت سیستم ایمنی بدنجلوگیری از سرطانبهبود ظاهر پوست و آکنهکمک به کاهش وزندرمان سندرم روده تحریک پذیرکاهش آلرژیبهبود سلامت قلبحمایت از غده تیروئیدکاهش خستگیبرای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:09198008414 رضایی03195023710